Наша адреса

середу, 5 січня 2022 р.

                                   

"ХРИСТОС НАРОДИВСЯ ВЕСЬ СВІТ ЗВЕСЕЛИВСЯ"

    Різдво – це одне з найбільших християнських свят. Саме у ці дні ми знову згадуємо прекрасну і таємничу ніч, коли хори ангелів з величезною радістю оспівували велич приходу на землю Спасителя світу – Сина Божого, котрий народився немовлятком у найскромнішому місці – в яслах «бо в заїзді їм місця не знайшлося». Ця славна подія має надихати нас жити освяченим життям, нести Слово Боже людям з радістю та любов’ю. 
     Різдво.... Це коли оселя наповнюється пахощами хвої і різнокольорові мерехтливі вогники сяють на ялинці. Дітвора з нетерпінням чекає намріяних подарунків,  коли дорослі і малі поринають у казкову феєрію свят.
     5 січня на різдвяну мозаїку  "Христос народився весь світ звеселився" до Березотіцької сільської книгозбірні завітали вихованці ЗДО "Берізка" зі своїми вихователями. Дітки з великим задоволенням послухали розповідь про традиції  святкування Різдва в Україні, про звичаї святкування в рідному краї. В теплій, затишній атмосфері із піднятим настроєм діти колядували бажаючи всім добра, миру і здоров'я.
      Різдво – це завжди народження надії на все краще, на здійснення найзаповітніших мрій і помислів. То ж нехай цьогорічне  Різдво стане початком нової щасливої дороги в новий щасливий рік.


Немає коментарів:

Дописати коментар