Наша адреса

четвер, 25 лютого 2021 р.

                                                                                ВЧИТАЙМОСЯ В ЛЕСЕНЕ СЛОВО ІСКРИСТЕ

         25 лютого в Україні відзначається 150-річниця від дня народження видатної української поетеси, перекладача, культурного діяча Лесі Українки.  Ніжна, але сильна духом, пройнята прометеївським вогнем любові до людей, вона – неперевершений поет боротьби, поет-патріот. Її твори надихають, додають сил та впевненості. Напередодні  дня народження письменниці  у Березотіцькій сільській  бібліотеці проведено для учнів 5 класу літературну мандрівку  по творчості письменниці.

          Юні користувачі також читали Лесину поезію, яка  наснажена високим духом, духом патріотизму. А також 24 лютого  на літературну гостину в бібліотеку завітали наймолодші відвідувачі книгозбірні  з вихователькою Оксаною Василівною на перегляд мультфільму Некмітливий горобець (за казкою Лесі Українки). Всі відвідувачі зробили гарні фото з Лесею Українкою у фотозоні  бібліотеки.
          Леся Українка – велика і славна дочка  України. ЇЇ люблять і пам`ятають в усьому світі. Якої б теми не торкалося її перо, вона все змогла перетворити  на дорогоцінні літературні перли, де сила образів, поетичного слова і зображення подій зробило їх такими чіткими і рельєфними, що назавжди залишилися і в пам’яті, і в серці її вдячних нащадків.





Немає коментарів:

Дописати коментар