Наша адреса

четвер, 28 січня 2021 р.


ЛІТЕРАТУРНО-МУЗИЧНЕ ЗНАЙОМСТВО

      28 січня в Березотіцькій сільській бібліотеці бібліотекарі  разом з працівниками СБК підготували для постійних користувачів книгозбірні літературно-музичне знайомство: "Поетичний дар Наталії Харасайло" до ювілею письменниці.
Під час знайомства  присутні дізналися, що Наталія Харасайло наша землячка  відома українська поетеса з Миргородщини, член Національної спілки письменників України,  переможець Всеукраїнського радіо фестивалю сучасного романсу “Осіннє рандеву”, Миргородського відкритого рейтингу популярності “Людина року” в номінації “Митець року».    Лауреат літературно-мистецької премії ім. Антона Шевченка, член журі  всеукраїнського радіофестивалю » Соловейко України», лауреат обласної премії ім. Л. Бразова за книгу поезій «Два голоси для флейти», вчитель миргородської спец школи інтернату для слабочуючих дітей. 
    Талант Наталії Харасайло виявився у багатьох різновидах літературної праці – поезії, літературній критиці, начерках.  В її поезії білим по-білому тчуться слова щирої  мови. Чимало її віршів і пісень розлетілися в усі куточки України. Музику на її вірші створюють як професійні так і самодіяльні композитори, а виконують дорослі і діти. Кожен її вірш — естетичне явище  з глибоким  філософським  змістом пізнання світу. 
    Присутні , слухаючи вірші, ніби  поринули в чарівний світ поетичних звуків, почали цінувати красу природи, прагнули відірватися від сірої буденності, відпочити душею.
    Говорять, що поезія це ключ, що відкриває серця. Тож хочеться вірити в те ,що вірші, які звучали під час читань припали довподоби  всім учасникам  масового заходу.
    І щиро  сподіваємось, що літературне  знайомство з поезією  Наталії Харасайло викликало у відвідувачів  неперевершену насолоду, а пісні написані на слова поетеси надовго залишаться у серцях і душах кожного.





 

Немає коментарів:

Дописати коментар