Наша адреса

неділю, 14 травня 2023 р.

                                           

« Україна та Європа: прямуємо разом»

   День Європи – свято держав, що входять до складу Європейського Союзу. 9 травня з нагоди відзначення Дня Європи у  Філія 5 Березотіцька сільська бібліотека  працівники  підготували для учнів інформаційний  провідник під час якого разом  відправились у світ Європейського союзу, під назвою  « Україна та Європа: прямуємо разом» . Присутні здійснили подорож по країнах Європейського Союзу та відвідали найбільші бібліотеки країн Європи, ознайомились з видатними пам'ятками культури, а також взяли участь у тест-драйві «Галопом по Європі».
    Учні пірнули в невідомий для них світ сьогодення країн Європейського Союзу, уважно знайомились з традиціями та обрядами, милувались чудовими краєвидами, побували в географічному центрі Європи, що на Закарпатті в селі Ділове та відповідали на запитання вікторини «Видатні споруди Європи».
   Гармонійним доповненням до заходу стала книжкова виставка "Європа без кордонів", яка відкрила все різнобарв'я найкращих письменників європейських країн. 
    День Європи – це гарна нагода дізнатися більше про сусідні країни, зібратися разом та порозважатися. Це свято в черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного українця.

Немає коментарів:

Дописати коментар