Наша адреса

неділю, 30 жовтня 2022 р.

                                                           

У ВІЙНІ НЕМАЄ ЗАБУТТЯ

    28 жовтня в Україні щорічно відзначається день визволення нашої країни від фашистських загарбників. Це день, коли з нашої землі були остаточно  вигнані війська нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової  війни. 
Друга світова війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломства, зруйнованих доль, що до цих пір людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично кожного на нашій спільній землі. 
    Так, в пам’ять про героїв Другої світової війни та визволення України від фашистських загарбників в  філії 5  Березотіцькій  сільській  бібліотеці  створена панорама пам’яті «У війні немає забуття».
    Нині Україна знову переживає випробування війною. Знову лунає звук сирени та здригається небо від гулу літаків. Ворог хоче загарбати, знищити, зламати силу, волю, дух. Але наш волелюбний, єдиний український народ неможливо здолати. І надіємося, що в нашому календарі з'явиться ще один надзвичайно важливий, всіма очікуваний, День визволення України від рашистських загарбників. Тримаймося. Все буде Україна!



Немає коментарів:

Дописати коментар