Наша адреса

четвер, 6 жовтня 2022 р.

 

Хай теплою буде осінь життя

Нехай для Вас же сонце світить

І квіти ніжності цвітуть

Нехай в добрі у щасті й мирі

Усі роки ваші пройдуть!

          Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана, що відзначається щорічно 1 жовтня, виник із ініціативи Генеральної асамблеї ООН 14 грудня 1990 року. Одним з головних поштовхів до офіційного затвердження цього свята стало стрімке старіння населення.    Підтримка та повага до літніх людей має бути глибоко усвідомлена кожним громадянином держави, адже турбота про них – це турбота про себе самого в майбутньому!

     До Міжнародного дня людей похилого віку працівники  філії 5 Березотіцької сільської  бібліотеки  провели годину добрих справ. Щиро привітали своїх односельчан з Днем похилого віку та Днем ветерана! Бажали  їм  міцного здоров’я, довгих років життя, сердечного тепла, любові та душевного спокою!

         Хочемо віддати свою шану і повагу людям, за спиною у яких великий віковий і життєвий шлях. Віддати шану тому поколінню, яке вистраждало під чорним крилом голодоморів, яке вистояло криваве пекло Другої світової війни, яке відбудувало зруйноване і допомагає нам творити майбутнє.

       Прийміть наші найщиріші вітання. Від щирого серця бажаємо вам здоров’я і довгих років життя. Хай ваша золота осінь завжди буде щасливою. Радості, миру, добра Вам.



Немає коментарів:

Дописати коментар