Наша адреса

четвер, 25 березня 2021 р.

                       


КНИЖКОВИЙ ЛЕТСПЛЕЙ 

         Щороку хвилююча мить чарівної весни приносить до бібліотек України  традиційне і довгоочікуване свято — Всеукраїнський тиждень дитячого  читання – час, сповнений дивовижного книжкового розмаїття, свято тих, хто творить книгу, і тих, хто любить читати, дні веселих пригод і літературних  відкриттів.

Цього року Тиждень читання у Березотіцькій сільській бібліотеці стартував під гаслом " ЧИТАЙ! ПІЗНАВАЙ! ДОСЯГАЙ!  І розпочався  23 березня тиждень дитячого  читання  книжковим летсплеєм,  несподіваним, але дуже цікавим знайомством "Знайомтесь детектив Нишпорка".Найактивніші читачі  зустрілися з кумедним детективом Нишпоркою — власником і працівником агенції «Рожеві окуляри» в одній особі.

      Зазвичай, детектив має небагато роботи. Більшість мешканців будинку, де розташована детективна агенція з недовірою ставиться до дивакуватого пана Нишпорки. А якщо вже звертаються за допомогою, то детективні справи виявляються   по- справжньому заплутаними та складними.

     Формат книжкового летсплея дозволив не тільки почути про пригоди детектива Нишпорки, а й спробувати самостійно розплутати кілька мудрованих злочинів.

       Так, діти познайомилися з підступним конкурентом головного героя — паном Мертвяком, зустрілися з маленькими Зюзею та Домініком, допомогли розплутати справу з загубленим гаманцем  і не тільки.

       Книжковий летсплей «Знайомтесь, детектив Нишпорка» — це інтерактивна розвага, у якій беруть участь усі бажаючі. Читаючи книгу з дітьми, розігруючи разом окремі фрагменти, учасники навчаються логічному мисленню, розвивають власну кмітливість та спостережливість.  

      Діти були дуже задоволені і активно приймали участь в грі.









Немає коментарів:

Дописати коментар