Наша адреса

понеділок, 24 лютого 2020 р.

Засідання клубу за інтересами "Господарочка"
     Вже стало доброю традицією в Березотіцькій сільській бібліотеці  проводити засідання клубу за інтересами "Господарочка".  Наш клуб зігріває серця наших користувачів живим теплом позитивних емоцій, нових вражень, душевністю неординарних зустрічей.
     Дуже влучно помітив французький письменник А. де Сент-Екзюпері: «Найбільша  розкіш – це розкіш людського спілкування" Спілкування у клубі - це чудова можливість поділитися своїми знаннями і враженнями, відпочити душею, знайти розраду від повсякденних одноманітних справ,  турбот. 
    22 лютого відбулося чергове засідання клубу на якому бібліотекар Наталія Білик ознайомила присутніх з планом роботи клубу "Господарочка" на 2020 рік, з новими надходженнями періодичних видань, які бібліотека буде отримувати протягом року. Лариса Павлунік підготувала для присутніх народознавчу годину "Масляна, масляна, яка ти мала" під час якої розповіла історію винекнення свята повідала що  Масляна є одним з найстаріших свят слов'янських народів. Справжня забава, яка зберегла свої традиції в наші дні з язичницької культури. Це смачне і неймовірно ситне свято триває цілий тиждень, який передує настанню Великого посту. У народі це свято асоціюється зі смачними печеними млинцями та веселими  гуляннями. Прихід весни здавна ототожнювався із Сонцем, тому на Масляну готували обрядовий хліб у формі кола – млинець. Недарма кажуть: «Без млинця – не Масляна». Отож жінки дізналися про традиції масляного тижня, поділилися рецептами млинців та вареників.
   Уміння співпереживати, взаємоповага, любов до книги, різноманітні інтереси об’єднують учасниць нашого жіночого клубу «Господарочка», допомагають з оптимізмом дивитися у майбутнє, знаходити моральну підтримку серед товариства.
 У клубі панує доброзичлива, привітна атмосфера, взаєморозуміння, позитивний настрій. Кожному ми приділяємо увагу, знаходимо індивідуальний, особистий підхід. Добре слово, гарна книга для них  - найкраща допомога.

Немає коментарів:

Дописати коментар