Наша адреса

четвер, 30 січня 2020 р.

    Світ пригод Всеволода Нестайка

  Всеволод Нестайко... І відразу на обличчях переважної більшості дітей заквітнуть усмішки, а в очах їхніх батьків заграють веселі іскорки. Та й чимало бабунь і дідусів це прізвище не залишить байдужими: вони тут же засвітяться сонечками, бо пригадається їм власне дитинство... Три покоління українців зачитується талановитими творами відомого українського дитячого письменника.
    До 90-річчя від дня народження Всеволода Нестайка 30 січня  в  Березотіцькій сільській бібліотеці  працівники підготували для дошкільнят дитячого садка " Берізка" захоплюючу подорож  у світ казок Всеволода Нестайка.
    Діти з великим задоволенням  слухали  такі казки як "Олексій, Веселесик і Жарт-птиця", про "Комарика Зюзю" та  "Пригоди близнят-козенят", які прочитала для них Лариса Павлунік.
   Нестайко найславніший український письменник.  Важко сказати, що робить його  твори геніальними. Це щось магічне  живе на сторінках його творів і притягує до себе читачів. Своїми веселими, дотепними і мудрими казками  Нестайко радує, веселить і повчає.

Немає коментарів:

Дописати коментар