Наша адреса

четвер, 16 січня 2020 р.

   
  ЗИМОВИЙ КАЛАМБУР

   Зимові канікули — найвеселіша і найцікавіша пора! Ці дні багаті на новорічно - різдвяні свята. Дитячі ранки, катання на санчатах, веселі ігри, екскурсії – все це створює новорічний настрій.  Дуже приємно, що під час канікул не забували діти і про книгу та бібліотеку.
З початком зимових канікул в Березотіцькій сільській бібліотеці для дітей  панувала радість і веселий сміх, тому що тут розпочалася черга казкових пізнавально - розважальних заходів. Бібліотекарі разом зі своїми читачами поринули в атмосферу новорічних забав 
" Зимова ігротека", де на них чекали зимові сюрпризи і пригоди.

 «Зимовий каламбур» – таку назву мав цикл зимового дозвілля, у якому взяли участь найактивніші користувачі бібліотеки.
У книгозбірні просто вирувало життя, веселі забави приваблювали малечу.
  Для всіх бажаючих знаходилось місце, де можна було займатись улюбленою справою:погратись в ігри, подивитись улюблені мультфільми, погортати дитячі журнали, обміняти книгу, а також
взяти книгу-сюрприз, наші найперші в новому році користувачі Гнатуша Сніжана і Деркач Аня скористались такою можливістю.


Активність і зацікавленість у користувачів викликав різдвяний експромт "Колядуйте разом з нами" Дуже гарні колядки розповідали: Міщенко Тимофій, Мойсюк Соня, Білик Ростислав і Маркіна Єва.
      Гамірно та весело   було і нашим найменшим користувачам – вихованцям ДНЗ « Берізка»  у  «Кімнаті казок». Діти вчилися в героїв ввічливості, щедрості, вмінню цінувати дружбу, допомагати один одному і ніколи не сваритися.

А які ж канікули без новорічного кінозалу «Яскравий хоровод мультфільмів»! Перегляди улюблених мультиків додали веселого новорічного настрою присутнім. 



Наші колядники


Свята минули, відшумів « Зимовий каламбур», але двері  бібліотеки завжди відкриті для наших користувачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар