Наша адреса

четвер, 25 липня 2024 р.

 
Цифрова освіта для кожного!


  В Березотіцькій сільській бібліотеці працює  хаб цифрової  освіти, де кожний охочий може вивчити навички цифрової грамотності та отримати доступ до сайту Дія.Освіта  Користувачі мають змогу безкоштовно користуватися Інтернет – ресурсами.  Як створити електронний кабінет для вступу?
    Куди поступати, де  навчатися? Як написати мотиваційний лист? Зараз ці питання хвилюють багатьох випускників. До якого навчального закладу вступати після школи - краще вибирати заздалегідь. 
      17 липня до Філія 5 Березотіцька сільська бібліотека  завітали учні 11 класу, для яких Лариса Павлунік провела консультацію, що до вступу. Здійснили віртуальну експрес подорож по навчальних закладах України. Вибір майбутньої професії справа важка, і від правильного вибору може залежати як складеться надалі життя. Будемо дуже раді, якщо наша книгозбірня допоможе молоді зробити правильний крок на шляху до професійного самовизначення!  Правильний вибір професії –   надійне майбутнє! Ми працівники бібліотеки бажаємо випускникам не помилитися зробити правильний вибір.



Немає коментарів:

Дописати коментар