Наша адреса

вівторок, 16 липня 2024 р.

 

Цифрова грамотність  для людей елегантного віку

   Філія 5 Березотіцька сільська бібліотека бере участь в проєкті «Здобуття цифрових навичок у бібліотеках – Хабах цифрової освіти», що впроваджується в усіх областях України. Його реалізує ВГО Українська бібліотечна асоціація за підтримки Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні у межах «Проєкту підтримки Дія», що імплементують за фінансування Швеції, та у співпраці із Міністерством цифрової трансформації.
  Проєкт покликаний допомогти фахівцям бібліотек створити Хаб цифрової освіти або удосконалити діяльність вже існуючого. 
  Хаби цифрової освіти — це простори, де кожен може вивчити навички цифрової грамотності та отримати доступ до сайту Дія.Освіта.
   3 липня координатор хабу філія 5 Березотіцька сільська бібліотека  запросила відвідувачів  на перегляд освітнього серіалу "Базові цифрові навички для людей елегантного віку".
  Платформа пропонує онлайн-курси, що проходять у форматі освітніх серіалів. Вони складаються з 7–11 серій, тривалістю до 10 хвилин. Замість рівнів – сезони, а замість уроків – освітні серії за участю експертів. В процесі спілкування вони допомагають засвоїти знання та навички орієнтування в цифровому просторі. На платформі багато різних освітніх серіалів для різних вікових категорій. 
  Координатор Хабу філія 5 Березотіцька сільська книгозбірня Лариса Павлунік пропонує всім жителям громади покращити свої базові цифрові навички та медіа грамотність.
Усі охочі можуть проходити навчання на платформі в Центрі вільного доступу до Інтернет нашої бібліотеки, у зручний для вас час.
  Хаб цифрової освіти — це простір, де кожен може вивчити навички цифрової грамотності та отримати доступ до сайту Дія.Освіта
  Хаби цифрової освіти в бібліотеках Полтавщини


#хаби_цифрової_освіти  #Медіаграмотність
#дія_освіта #Цифроваосвіта

Немає коментарів:

Дописати коментар