Наша адреса

середа, 15 травня 2024 р.

 
Знай і вивчай Європейські столиці


   9 травня вся європейська спільнота відзначає День Європи. Україна в цьому році долучилася до святкування разом із європейськими партнерами. У цей день, зазвичай, проводять освітні заходи про Європейський Союз, культурні та творчі ініціативи, виступають на підтримку європейської інтеграції.
     День Європи в бібліотеці – це ще одна нагода ще більше дізнатися про багатовікову історію європейських країн, європейські цінності, міжнародні європейські організації. Це нагода продемонструвати свої знання, показати свої вміння, долучитися до прекрасного.
     З метою ознайомлення дітей з країнами Європи, формування єдиного європейського простору та ролі в ньому України в філія 5 Березотіцька сільська бібліотека 9 травня працівники здійснили віртуальну подорож "Знай і вивчай Європейські столиці" разом з учнями 4 класу.Учасники подорожі взяли активну участь у вікторині з питаннями про країни Європейського Союзу, вивчали символіку ЄС та за допомогою гри створювали прапор європейців.
    День Європи – це гарна нагода дізнатися більше про сусідні країни, зібратися разом та порозважатися. Це свято в черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного українця.
     Відзначення Дня Європи в Україні - це важливий крок у зміцненні самоідентифікації України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи.


Немає коментарів:

Дописати коментар