Наша адреса

суботу, 3 лютого 2024 р.

Засідання клубу "Затишок"

       24 січня працівники філії 5 Березотіцька сільська бібліотека запросили членів клубу "Затишок" на дегустацію книжкових новинок "Нові книги на будь який смак",  а також бібліотекар Наталія Білик підготувала для відвідувачів інформацію про план роботи клубу і огляд нових періодичних видань: "Бібліотека передплачує...." Мета такого заходу – задовольнити духовні смаки читачів, насолодитися книжковими новинками і вишуканими літературними «стравами», отримати заряд позитивних емоцій та гарного настрою.

     Дегустація – визначення на смак якості продукту.  Дегустують зазвичай їжу і напої. А як щодо того, щоб спробувати на смак… книги? Оцінити їх якість, комерційну і споживчу цінність? Книголюби впевнені, що можна, адже книга – це теж їжа для розуму і душі, це, за словами Рея Бредбері, «як свіжий хліб для голодного». І кожна книга може стати по-справжньому «смачною», якщо, читаючи її, отримуєш справжню насолоду і закриваєш останню сторінку з жалем.

     Про смаки не сперечаються – як не існує цілковито однакових людей, так не може існувати і абсолютно однакових уподобань... У кожного свій смак, але всіх об’єднує любов до читання.

      Книжкові гурмани можуть «поласувати» «Економічним асорті», «Свіжим  історичним фрешом », «Делікатес від майстер-шефа видання про рідний край»,  «Апетитним читанням» (художні твори українських авторів), «Гарячою кавою на «Десерт» та «Сандвічами нашвидкуруч» 

(періодичні видання).

     Запрошуємо усіх бажаючих ознайомитися з новинками! Кожен зможе вибрати собі інтелектуальну страву до смаку.

Читайте! Читання – це життя!Смачної Вам дегустації! 






Немає коментарів:

Дописати коментар