Наша адреса

вівторок, 6 грудня 2022 р.

                                       

«Руху правила єдині-поважати їх повинні»

      Найдорожчий скарб людини – це її власне здоров’я та життя. Незнання або невміння дотримуватись певних правил поведінки на дорогах, не обережність дуже часто призводять до втрат не тільки здоров’я, а й навіть особистого життя. І, на жаль, частіше нещасні випадки трапляються з дітьми.
      З нагоди Всеукраїнського Тижня безпечного руху  працівники   філії 5  Березотіцька сільська бібліотека  16 листопада провели  для молодших користувачів бібліофорсаж «Руху правила єдині-поважати їх повинні».
    Захід проводився з метою ознайомлення учнів з дорожніми знаками, з правилами переходу вулиць та доріг, виховання уваги, дисципліни та спостережливості.
   Бібліотекарі розповіли про правила дорожнього руху і чому так важливо їх дотримуватись, про різноманітні ситуації на дорозі та знаки і правила, які допомагають орієнтуватись у «бурхливому океані» вулиці. Щоб закріпити свої знання на практиці, Лариса Павлунік  провела вікторину «Відгадай який знак», «Червоний. Жовтий. Зелений»,  «Дозволяється – забороняється».
 Всі  діти отримали посвідчення " Я знавець правил дорожнього руху"





Немає коментарів:

Дописати коментар