Наша адреса

суботу, 16 лютого 2019 р.

Сучасні бібліотеки - змінюють життя


Сучасна бібліотека – це комфортний, затишний, технічно обладнаний інформаційний центр, що має безліч  ресурсів для робочих та повсякденних справ і дозвілля всієї родини. Це також місце де можна поспілкуватися з друзями,  взяти участь у культурних заходах,  забавах для дітей і дорослих. Хочеш приємно здивуватися, відкривши цілком новий світ інформації, технологій, і спілкування? Тоді завітай в Березотіцьку сільську бібліотеку. Інтернет, книги-новинки, періодичні видання дякуючи підтримці органів місцевого самоврядування на 2019 рік ми маємо підписку на 26 примірників - саме для вас.
    Що  ще може запропонувати Березотіцька сільська  бібліотека  користувачам?

На додачу до читання  книжок, газет і журналів у бібліотеці ви зможеш безкоштовно: пройти курси комп’ютерної грамотності і здобути або покращити навички роботи з необхідними програмами та Інтернетом; телефонувати рідним і друзям по «Скайпу» в інші міста та за кордон; ділитися фото, музикою, відео з друзями у соціальних мережах, скористатися безкоштовним безпровідним доступом до інтернету  WI-FI, зробити ксерокопії, знайти оголошення про вакансії, навчитися грамотно складати резюме, подавати свою кандидатуру і проходити співбесіду; замовити квитки на потяг, автобус, а також купити через Інтернет саме те, що вам потрібно в інтенрнет-магазинах,  проводити різноманітні заходи (зустрічі, збори клубу за інтересами ) у комфортному приміщенні бібліотеки; виконувати домашні завдання і творчі проекти, користуватися електронними підручниками; вивчити іноземну мову або перекласти текст за допомогою онлайнових словників і перекладачів, прочитати новини свого регіону, країни, світу і висловити власну думку; ознайомитися з інформацією органів влади, прокоментувати владні ініціативи, і таким чином взяти участь у прийнятті важливих рішень. 
 Цікаві події, неординарні особистості, і ще багато нових послуг – усе для Вас!   Запрошуємо  всіх  бажаючих відвідати  Березотіцьку сільську бібліотеку! Чекаємо на вас з понеділка по п'ятницю з 9.00 до18.00 а в суботу з 10.00 до 14.00









Немає коментарів:

Дописати коментар