Наша адреса

суботу, 17 лютого 2018 р.

            ІНТЕРНЕТ- ПРОСТІР:                       МОЖЛИВОСТІ  ТА НЕБЕЗПЕКА 

       
         У сучасному світі складно уявити своє життя без використання Інтернету. З   його допомогою   можливе спілкування. За допомогою Інтернету можна отримати масу корисної інформації.
       Саме всесвітня мережа стала для кожної людини невід'ємною частиною життя.  З кожним роком все більше дітей користується Інтернетом у повсякденному житті і вони повністю не усвідомлюють загрозу, що може чекати на них у віртуальному просторі.

     Значимість проблеми безпечного Інтернету потребує постійної уваги з боку вчителів, батьків.   Тож у Березотіцькій сільській книгозбірні учні старших класів  під час круглого столу  спробували  з'ясувати: то чого ж більше від Інтернету шкоди чи користі?.
   Підлітки в ході групових дискусій з'ясували користь та загрози в соціальних мережах Інтернет, правила та етичні норми для користувачів Інтернету. Такі заходи сприяють   формуванню в учнів адаптивного відношення до життя, стресостійкості, сприймання життя як найвищої цінності, усвідомлення своїх можливостей, своєї унікальності, розвитку почуття відповідальності за свої рішення.
       Бібліотекар Лариса  Павлунік   пояснила учням ,що якщо дотримуватися всих цих норм і правил поведінки - то Інтернет   робить тільки  позитивний вплив на розвиток кожного з нас. Завдяки «інформаційній павутині» ми відкриваємо  для себе новий світ, отримуємо величезну кількість інформації, знайомимося  і спілкуємося, займаємося творчістю. Стане Інтернет другом нам  чи ворогом — залежить тільки від кожного з нас. 

Немає коментарів:

Дописати коментар