Наша адреса

четвер, 15 лютого 2018 р.


ЗУСТРІЧ З ПОЕЗІЄЮ НАТАЛІ БАКЛАЙ У                                         БЕРЕЗОТОЧІ.

     
      Бібліотеки Лубенщини  –  традиційне місце для зібрань людей творчих та тих, хто вміє  відчувати душею красу поетичного слова. До Березотіцької  сільської  книгозбірні  на зустріч  до читачів завітала талановита поетеса,  член спілки письменників України Наталя Баклай. Від жителів села знану землячку привітали завідувач сільською      бібліотекою Наталія Білик та директор                       сільського будинку культури Олексій Білокур.


Вони презентували гості  имволічний коровай та пісню «Березоточа».  У чарівний світ поезії запросили присутніх працівники Лубенської районної бібліотеки імені Володимира Малика Оксана Ходоровська та Віталіна Курильчук.  Вони  зазначили,  що поезію Наталі Михайлівни вирізняє окриленість та народність – від землі та води та запросили її до слова. 

        В переповненій залі шанувальники  творчості поетеси, затамувавши подих,  слухали розповідь надзвичайно талановитої жінки та її неповторні  поетичні рядки. Під час заходу лунали вже відомі вірші  та поезії з нової збірки «Жінка з віршами», яка нещодавно вийшла з друку у видавництві «Лубни». Автор і на її сторінках лишилася вірною сповідальності та щирості, з якими йде до читача.
       Поезія сповнена життєстверджуючою енергією, любов’ю до людини, до рідної землі не залишила байдужими присутніх - старшокласників Березотіцької  школи та постійних відвідувачів сільської книгозбірні. Учасники заходу також мали змогу познайомитись  з творчим здобутком Наталі Баклай представленим на книжковій виставці «Лубенська Чураївна» та підготовленої до ювілею поетеси.
      Душевності та ліричності дійству додала пісня «Дорогу додому», яку виконали художній керівник Березотіцького БК Ольга Чоботар та учасниця художньої самодіяльності Віра Черниш.

Немає коментарів:

Дописати коментар