Наша адреса

четвер, 1 серпня 2024 р.

Якщо друг у тебе є, життя радісним стає

    30 липня відзначається одне з найважливіших свят усього людства – Міжнародний день дружби між державами, культурами та всіма людьми на Землі.

     На свято дружби «Якщо друг у тебе є, життя радісним стає» в Філія 5 Березотіцька сільська бібліотека  зібрались активні користувачі книгозбірні, ті, для кого книги є справжніми друзями. Адже, саме про дружбу написано тисячі сторінок, сотні віршів, поем, романів. Кажуть, що дружба потрібна людині лиш трішечки менше, ніж їжа та повітря.

        Під час зустрічі говорили про дружбу як одну із загальнолюдських чеснот, спробували усвідомити значущість слова «друг», з’ясувати, яке значення дружби у житті кожного з присутніх та розібралися, чим відрізняються поняття «друг» і «товариш».

   Діти уважно слухали правила дружби, які склав за своїми творами Василь Сухомлинський. Присутні також взяли участь у ситуативних та рольових іграх,  підтвердили звання «Кращий читач» під час вікторини «Хто з ким дружить», проявили кмітливість у змаганнях «Схожість і відмінність» і «Подарунок другові». Учасники заходу «виростили» «Дерево дружби» зі слів, притаманних друзям. На завершення заходу переглянули відео «Корисні підказки» про те, як правильно обирати друзів. Адже, дружба – це не лише спільні ігри, розваги та веселощі. Дружба – це нелегка праця, складні випробування, вміння допомогти і підтримати.

Маленькі читачі ще довго не залишали бібліотеку спілкувались, грали в ігри та робили світлини на згадку.















Немає коментарів:

Дописати коментар