Наша адреса

субота, 24 серпня 2024 р.

«Україна унікальна, Україна надзвичайна!»


   День Незалежності – це світле свято здійснення мрій і сподівань багатьох поколінь наших предків, які з любов’ю творили і плекали українську націю, рідну мову, мужньо боролися за майбутнє самостійної держави.
    До 33–річниці Незалежності України, 23 серпня у Філія 5 Березотіцька сільська бібліотека  відбулися інтернет – мандри «Україна унікальна, Україна надзвичайна!»

четвер, 22 серпня 2024 р.

 
#Хаб #Цифрова_грамотність 


 #ХабЦифровоїОсвіти_в_бібліотеках_Полтавщини
Проєкт "Здобуття цифрових навичок в бібліотеках - Хабах цифрової освіти" триває! У Філія 5 Березотіцька сільська бібліотека 16 серпня, відбулися  консультації для наших юних користувачів.
Не секрет, що технології все більше входять у наше життя, і ми повинні переконатися, що  діти мають навички цифрової грамотності, необхідні для безпечного орієнтування в цьому світі.

 
ХАБ ЦИФРОВОЇ ОСВІТИ ДЛЯ ВСІХ


#Хаб_цифрової_освіти
    Філія 5 Березотіцька сільська бібліотека  продовжує діяльність в рамках проєкту «Здобуття цифрових навичок у бібліотеках – Хабах цифрової освіти».Працівник  Хабу  Лариса Павлунік  проводить навчальні консультації для відвідувачів. Найчастіше громадяни звертаються за допомогою у  створенні  електронної скриньки, реєстрації  у соціальних мережах, підписанні електронних петицій, оплати комунальних платежів онлайн та інше.

До книги на гостину мчать малята беззупину


   До Філія 5 Березотіцька сільська бібліотека 7 серпня завітали найменші читачі – вихованці ЗДО "Берізка” на рандеву з книгою. Маленькі «чомусики» і «запитайлики» дізналися про походження слова «Бібліотека», про цікаві книжки та журнали, які є в книгозбірні; про правила поводження з книгою, та як потрібно вести себе у бібліотеці. Крім того, пройшлися поміж поличок-вулиць «казкового містечка» – бібліотеки. Заглянули до стелажів, на яких живуть наші друзі – книжечки.

вівторок, 20 серпня 2024 р.


Читацький діалог «Прочитали – хочемо розповісти»


  Бібліотека - це унікальне середовище, де діти читають, грають, пізнають, займаються творчістю, спілкуються з однолітками, відпочивають.
  Нажаль літо добігає свого завершення, але в бібліотеці панує тепла дружня обстановка, бо в Філія 5 Березотіцька сільська бібліотека 1 серпня зібралися найактивніші  відвідувачі бібліотеки молодшого та середнього шкільного віку  на Читацький діалог «Прочитали – хочемо розповісти»

четвер, 1 серпня 2024 р.

Якщо друг у тебе є, життя радісним стає

    30 липня відзначається одне з найважливіших свят усього людства – Міжнародний день дружби між державами, культурами та всіма людьми на Землі.

     На свято дружби «Якщо друг у тебе є, життя радісним стає» в Філія 5 Березотіцька сільська бібліотека  зібрались активні користувачі книгозбірні, ті, для кого книги є справжніми друзями. Адже, саме про дружбу написано тисячі сторінок, сотні віршів, поем, романів. Кажуть, що дружба потрібна людині лиш трішечки менше, ніж їжа та повітря.