Наша адреса

четвер, 6 червня 2024 р.

 
Світлішає на світі коли радіють діти

    Щорічно, 1 червня, в Україні відзначається радісне і веселе дитяче свято – Міжнародний день захисту дітей. Дитинство - це чудова пора сподівання на прекрасне життя та здійснення мрій. Міжнародний день захисту дітей - це не просто веселе свято для наших діточок, а й нагадування дорослим про необхідність захищати права дитини, щоб діти росли здоровими та щасливими, вчилися і займалися улюбленими справами.

    А ще діти повинні мати відчуття повної безпеки, любові та підтримки. Бути частиною повноцінної сім’ї, бавитися та пустувати, не остерігаючись тривог.

  Напередодні Міжнародного дня захисту дітей в Філія 5 Березотіцька сільська бібліотека  бібліотекарі підготували та провели ігрову карусель "Світлішає на світі коли радіють діти". В  дружній атмосфері наші маленькі гості із задоволенням виконували завдання, та показали себе справжніми любителями читання. Після закінчення заходу всі діти отримали подаруночки. Ми щиро сподіваємося, що дітвора отримала заряд бадьорості, позитивної енергії, цікавої інформації про книги, які можна прочитати завітавши до бібліотеки. Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні!







Немає коментарів:

Дописати коментар