Наша адреса

суботу, 5 серпня 2023 р.

Літні читання в парку «Стежками книжкового літа»

      Літні канікули – мрія кожного учня. Це прекрасна пора для змістовного відпочинку,веселих розваг та читання улюблених книжок. А у книг, як відомо, канікул немає,тому маленькі та дорослі читачі завжди з нетерпінням чекають зустрічі з літературними героями. Книжкові стежини літа надзвичайно цікаві!

      У цьому переконалися відвідувачі філії 5 Березотіцька сільська бібліотека, коли 5 серпня, прийшли на дитячий майданчик, щоб взяти участь в літніх читаннях.
      «Стежками книжкового літа» – саме таку назву мав цей захід, головна мета якого – різноманітність літнього відпочинку молодших школярів та ознайомлення їх з кращими творами дитячої літератури, а також залучення до бібліотеки нових користувачів.
       На початку зустрічі діти із зацікавленністю ознайомилися з яскравою книжковою викладкою «Літо з книгою» , на якій були представлені твори відомих  дитячих письменників світу та найулюбленіші казки. Потім юні читайлики, навіть самі найвибагливіші, знайшли для себе свою книжкову родзинку і почалося голосне читання. Бажаючі читали вголос уривки з улюбених оповідань, віршів, казок,а  дехто з присутніх просто переглядав  книжкові новинки.
        Коли юні шанувальники її величності Книги задовольнили свої літературні смаки,ведуча заходу – бібліотекарка Лариса Павлунік  запропонувала присутнім взяти участь в літературній  вікторині  «Казковий ерудит» та інтелектуальній грі «Питання з секретом». 
       Бібліотека під відкритим небом та літні читання сприяють створенню змістовного дозвілля, комфортного середовища, дружнього спілкування та популяризації літератури для дітей. Відпочинок з книгою – це завжди пізнавально, весело і цікаво.







Немає коментарів:

Дописати коментар