Наша адреса

пʼятницю, 11 лютого 2022 р.

                                                                 


ДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ

   8 лютого 2022 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.
    День безпечного Інтернету (SID/ДБІ) запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю.
   Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Як показує досвід, діти починають активно користуватися Інтернет-ресурсами ще в  молодшій школі. Інтерес до діяльності в мережі часом приховує можливі ризики та небезпеки, які саме спробували визначити в філії 5 Березотіцької сільської бібліотеки на відео-уроці «Безпека в інтернеті» Який був проведений 8 лютого для молодших користувачів працівниками книгозбірні. Діти визначали популярну діяльність в інтернеті, обговорювали шляхи безпечного користування гаджетами. Сподобався перегляд відео-матеріалів щодо безпечної поведінки в мережі. Діти висловили побажання всім користувачам дотримуватись правил використання мережі Інтернет.


Немає коментарів:

Дописати коментар