Наша адреса

середу, 25 серпня 2021 р.

                                           


День НЕЗАЛЕЖНОСТІ в бібліотеці

  24 серпня - це не просто День народження держави, це світле свято здійснення мрій і сподівань багатьох поколінь наших предків, які з любов'ю творили і плекали українську націю, рідну мову, самостійну державу, мужньо боролися за її майбутнє.

  Напередодні Дня Державного Прапора України та 30 річниці  Дня Незалежності України працівники Березотіцької бібліотеки підготували книжкову викладку  "Україна єдина, Україна - це МИ" , а також відправилися з юними користувачами в інтернет-мандри грали в онлайн гру " Чи знаєте ви Україну?" Було цікаво та пізнавально.

  День Незалежності - це свято, яке в історію України вписав кожен із нас. Бути українцем - значить пишатися своєю країною. Ми пишаємося тим, що будуємо незалежну державу і духовно "повертаємося" у родину народів Європи, виконуючи заповітну мрію багатьох поколінь українських патріотів. Тільки почуття любові і глибокої гордості за Україну разом із твердою вірою в її світле та величне  майбутнє, у святість цієї прекрасної землі дає кожному українцеві незалежно від того молодий він чи сивий, живе він в Україні, чи за межами, право стверджувати : це моя  країна, мій народ, моя Україна!!!




Немає коментарів:

Дописати коментар