Наша адреса

пʼятницю, 8 лютого 2019 р.

Безпека дітей в Інтернеті

Традицію відзначати Міжнародний день безпечного Інтернету започаткували в Європі у 2004 році. У 2008 році 40 країн, в тому числі і Україна, взяли участь у цій акції. Міжнародний день безпечного Інтернету проводиться щороку другого вівторка лютого. Основне покликання цього Дня зробити Інтернет чистішим від негативних чинників.
    За даними досліджень, в Україні 96% дітей у віці від 10 до 17 років користуються інтернетом, але більше половини з них не знають про те, яка небезпека чекає на них в мережі.
   Бібліотекар Л.Павлунік 5 лютого до Всесвітнього дня безпечного Інтернету, для користувачів 5-7 класів провела відеоінфоримину.  Діти дізнались про правила безпеки в Інтернеті. Адже Інтернет є прекрасним місцем як для навчання, так і для відпочинку та спілкування з друзями. Але як і весь реальний світ, Мережа теж може бути небезпечна. Потрібно сформувати у дітей правильне ставлення до можливостей комп’ютера, донести їм всю ступінь небезпеки і переконати слідувати цим простим правилам, які допоможуть зробити дитяче спілкування в Інтернеті більш безпечним.

Немає коментарів:

Дописати коментар