Наша адреса

середа, 8 лютого 2023 р.


                       Безпечний інтернет

    7 лютого 2023 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day). Ця календарна подія виникла за сприянням організації Insafe, починаючи з 2004 року і відзначається щорічно. Головний меседж цієї дати - поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій. День безпеки в Інтернеті відзначається в більш ніж ста країнах і координується об’єднаної мережею Insafe/INHOPE, за підтримки Європейської комісії, а також 31-им національним центром забезпечення безпеки в Інтернеті по всій Європі.

    В цей день для молодших відвідувачів Лариса Павлунік провела web-мандрівку «Безпечний Інтернет» під час якого присутні переглянули відео, читали пам’ятки, обговорювали статті в журналах, присвячені цій тематиці, з’ясовували правила безпечного користування Інтернетом. Всі присутні дійшли до висновку, що Інтернет може бути прекрасним місцем як для навчання, так і для відпочинку та спілкування з друзями. Але як і весь реальний світ, Мережа теж може бути небезпечна.

    Сподіваємось, що відвідувачі отримавши нові знання щодо безпеки в мережі Інтернет, зможуть уберегти себе від потенційних небезпек глобальних мереж. Адже обізнаний – значить озброєний.



Немає коментарів:

Дописати коментар